Vi tilbyr en bred meny som tilfredsstiller alle arrangement
Her er et lite utvalg og forslag fra vår meny. Ønsker du annen type mat kan vi selvfølgelig ordne det.
Bla nedover på siden for å se menyene vi tilbyr, eller klikk på overskriftene.
JULEMENY | 3-RETTER | TAPAS | STÅENDE BUFFET | GRILLMENY | LUNSJ | STREETFOOD
JULETAPAS - SHARING
Første servering
Aioli (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Focaccia (gluten)
Andre servering
Rødbete carpaccio med chèvré og valnøtter
Tynne skiver av rødbeter marinert i olivenolje og sitronvinaigrette, toppet med smuler av chèvré grovhakkede valnøtter og frisk timian (valnøtt, melk)
Gourmet Ribbe
Saftig sprød asian ribbe fra Rakkestad gla'gris, glasert med hoisin saus.
Perfekte Småpoteter
Gyllenbrune og glaserte i en smakfull urteblanding.
Tredje servering
Vinterens Spinatsalat
Frisk spinat, knasende eplebiter, søte krydrede valnøtter og en epledressing (nøtter)
Kalkun med Twist
Mørt kalkunbryst med en glasur av ingefær og appelsin (sulfit)
Utsøkt hjortestek
Velsmakende hjortestek med en myk sellerirot-puré og en fyldig tyttebærsaus. (melk, selleri)
Rotgrønnsaker med julens krydder:
Vinterens beste rotgrønnsaker krydret og bakt (selleri)
JULEMENY - SHARING
(Velg ett av alternativene - hele selskapet får samme rett)
Ribbe
Ribbe av gla'gris fra Rakkestad, med appelsin, salvie og tørkede frukter
Grove medisterkaker fra Strøm Larsen (melk)
Klassisk Surkål (sulfit)
Krydret Rødkål (sulfit)
Kokte mandelpoteter
Julesaus med einebær (melk)
Rørt Tyttebær
Pinnekjøtt
Mør røkt pinnekjøtt fra Strøm Larsen
Slakterens krydret julepølse(melk)
Kokte mandelpoteter
Rotmos av kålrabi, gulrot og potet. (melk)
Sjy av pinnekjøtt kraft
JULETAPAS - VEGANSK
Vegisterkaker
Nøttestek
Julesaus
Glaserte dillpoteter
Vintersalat med spinat, eple, krydrede valnøtter med kanel og epledressing
Krydderbakte rotgrønnsaker (selleri)
Saltbakt røbeter, eplechutney og syltet fennikel, salat
3-RETTER
(Velg ett av alternativene fra hver servering)
Forretter:
Bresaola
Serveres med asparges, ruccola og trøffelkrem, toppet med parmesan og solsikkefrø
(melk, sulfitt)
Rødbet-tartar
Eple, honning og sitronvinaigrette. Serveres med vintersalat, valnøtter, smuldret chèvre og persille
(melk, valnøtt, sulfitt)
Røkt laks på rug-crostini
Serveres med ruccola, dillkrem, syltet rødløk og en mild sennepsdressing
(fisk, melk, gluten, sennep, sulfitt)
Hovedretter:
Hjortestek
Sellerirotpurré, bakte småpoteter, regnbuegulerøtter og smørstekt kantarell. Servert med en rik tyttebærskjy
(selleri, melk, sulfitt)
Kalveculotte
Servert med kremet trøffelpotetmos, glaserte rotgrønnsaker, sprø søtpotetchips og en fyldig rødvinsaus
(melk, sulfitt)
Ørretfilet
Servert med hurtigsylta agurksalat, kremet purrestuing, småpoteter og en frisk sitron–urtesaus
(fisk, melk, sulfitt)
Dessert:
Vaniljepannacotta toppet med klementin og knekkbiter
(melk)
Sjokolademousse med kirsebær og brente mandler
(melk, mandel)
Epleterte med luftig vaniljekrem og bær
(gluten, melk, egg)
Riskrem med krisebærkompott
(melk, sulfitt)
Allergi / Vegetar / Vegansk:
Forrett
Rødbet-tartar med eple, honning og sitronvinaigrette. Serveres med vintersalat, valnøtter, smuldret chèvre og persille (Allergener: melk, valnøtt, sulfitt)
Grillet asparges med soltørket cherrytomat, pinnekjerner og urtesalat toppes med tomatcoulis. (nøtter)
Hovedrett
Ovnsbakt blomkål tilsmakt med sitron, paprika, pepper og chiliflak, toppes med kremet tahinisaus, koriander og sprø løk. (sesam)
Risotto med sopp, soltørkede tomater, parmesan, serveres med salat og sesongens grillede grønnsaker. (melk)
Dessert
Sjokolademousse med kirsebærsaus og bær (melk)
Luftig vegansk bringebærmousse med bær
TAPAS
Fusion tapas (Sharing meny)
Første servering
Salat med hvitkål, spisskål, gulrot og vårløk toppet med ristede gresskarkjerner og ingefær- og sitrusvinaigrette
Ovnsbakte småpoteter med urtesmør & parmesan (melk)
Pankopanert skrei med blomkålkrem & chiliolje, syltet rødløk og kapers (gluten, melk, fisk, sulfitt)
Andre servering
Smaksrike kjøttboller av storfe med ristede solsikkekjerner og Harissa-yoghurtdressing (melk, hvitløk, sennep)
Karamellisert grillet aubergine med paprika & honning-tahini (sesam)
Tabbouleh, finhakket persille, mynte, Bulgur, sitron og olivenolje toppet med granateple og sprø bakte kikerter (gluten)
Brød og dressinger
Focaccia, pisket smør, chilimayo og urtedressing
Allergener: gluten, melk, egg, sennep
Tredje servering
Mør roastbiff med curryremulade og sprø løkcrumble og hurtig syltet agurk (egg, sennep, gluten)
Grillet urtemarinert kyllingoverlår med konfitert hvitløk, røkt paprika og fennikel
Salat med solmodne tomater, ruccula, mynte, fetaost og sitronsyltet rødløk toppet med Libanesisk Za’atar (melk, sulfitt)
Asiatisk tapas (Sharing meny)
Første servering
Tropisk melonsalat med kokos (hvitløk, fisk)
Vårruller vegetar (gluten)
Ristede nøtter med chili (nøtter)
Goong Gui - villreker marinert og grillet (skalldyr)
Hjemmelaget sweet chilidip (hvitløk, sulfitt)
Andre servering
Momofuku Bo Sesam
Langtidsstekt, glasert oksekjøtt servert med Korean coleslaw, Kimchi en sesam saus og lett spicy gochujang-majones (soya, egg, fisk, sennep, sesam)
Tredje servering
Grillet kyllinglårkjøtt med rik sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter)
Langtidsstekt ribbe med 3 flavour-saus (hvitløk, fisk, sulfitt)
Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder (egg, hvitløk)
Thai Som Tam salat med strimlet papaya og knutekål, cherrytomat, langbønner, chili og en frisk asiatisk limedressing. Toppet med ristede solsikkefrø (soya, fisk)
STÅENDE BUFFET
Minglemat liten
Glasert Pork belly med Piquillo, syltet rødløk (sulfitt, fisk, hvitløk)
Sauterte argentinske villreker i hvitløk, chili og olivenolje.(skalldyr)
Patatas bravas med sriracha og aioli (sennep, hvitløk, sulfitt)
Gratinert chevre, serveres på en seng av ferske urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)
Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk, sulfitt)
Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)
Focaccia (gluten)
Minglemat Stor
Glasert Pork belly med Piquillo, syltet rødløk (sulfitt, fisk, hvitløk)
Sauterte argentinske villreker i hvitløk, chili og olivenolje.(skalldyr)
Grillet benfri kyllinglårkjøtt med sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter)
Stekt ris med grønnsaker, egg, syltet chili, koriander og sprøstekt løk (egg, hvitløk, soya)
Patatas bravas med sriracha og aioli (sennep, hvitløk, sulfitt)
Gratinert chevre, serveres på en seng av ferske urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)
Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk, sulfitt)
Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)
Aioli (sennep,egg,hvitløk,sulfitt)
Focaccia (gluten)
STREET FOOD
Japan
Ponzumarinert biff med fried rice fylt med sprø grønnsaker og hint av ingefær (gluten, soya)
Vegetar: Ponzumarinert sprøstekt tofu med fried rice og friske grønnsaker (gluten, soya)
Argentina
Argentinske kyllingspyd med chimichurri. Serveres med store biter av grillede grønnsaker (hvitløk, sulfitt)
Vegetar: Veganboller med chimichurri. Serveres med store biter av grillede grønnsaker (sulfitt)
Amerika
Grillet slider i Brioche
Serveres med Tårnets BBQ-coleslaw, sprø grønnsaker, syltet rødløk og aioli (gluten, hvitløk, melk, sulfitt)Vegetar: Grillet vegetarslider i brioche med Tårnets BBQ-coleslaw, sprø grønnsaker, syltet rødløk og aioli (gluten, hvitløk, melk, sulfitt)
GRILLMENY
Tårnets BBQ
Langtidsmørnet oksemørbrad med chimichurri (hvitløk)
Benfri kylling overlår med hvitløk og koriander (hvitløk)
Slow grilled svinenakke med Asiatisk BBQsaus (hvitlø, sulfitt)
Chilipølser fra slakteren (hvitløk)
Laksepapillote med purreløk og sitronsmør (melk, fisk)
Fransk potetsalat (sulftitt)
Focaccia (gluten)
Tårnets BBQ Coleslaw (egg, sennep, hvitløk, sulfitt)
Kortreist sommersalat med friske grønnsaker (sennep)
Asiatisk BBQsaus (sulfitt, gluten)
Chili aioli (hvitløk, egg, sennep, sulfitt)
Humus (sesam, hvitløk, sulfitt)
Chimichurri (hvitløk, sulfitt)
Kokkens Burger
180gr Angus burger, servert med cheddar cheese, sylta rødløk og Tårnets BBQ Coleslaw i nystekt brioche
(gluten, melk, egg, hvitløk, sulfitt, sennep)
GRAB n´ GO
170gr Angus burger, servert med cheddar cheese, sylta rødløk og Tårnets BBQ Coleslaw, det hele serveres i nystekt brioche.
Pølse fra strøm Larsen «Over Oslo» 100g. Med smak av ramsløk toppet med chunky tomatsalsa og et lett dryss med aioli. Servert i pølsebrød (brioche).
Dressing buffet (gluten, melk, egg, hvitløk, sulfitt, sennep)
LUNSJ
Kald Lunsj - buffet
Eggerøre med vårløk (egg)
Røkt laks (fisk)
Fransk potetsalat (melk, egg)
Skivet Norvegia (melk)
Bøkerøkt Skinke
Friske grønnsaker
Dagens brød (gluten)
Smør (melk)
Aioli (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Gourmetlunsj - buffet
Eggerøre med vårløk (egg)
Røkt laks (fisk)
Roastbiff med syltet rødløk
Fransk potetsalat (sulfitt)
Håndpillede reker i majones (skalldyr, egg)
Manchego med fikenmarmelade (melk)
Bøkerøkt Skinke
Friske grønnsaker
Dagens brød (gluten)
Smør (melk)
Aioli (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Håndmat
Velg mellom:
Italiensk salami, brie, salatmix, urtedressing (gluten, melk)
Clubsandwich kylling, bacon, salat, tomat, agurk, aioli (gluten, egg, sennep)
Roastbiff, remulade, syltarødløk, agurk og salat. pepperrot (gluten, egg, sennep)
Serrano med mozzarella, salt, rødløk, agurk, urtedressing (gluten, melk)
All håndmat serveres med salat, grønnsaker og tilhørende dressing.
Karbonade med karamellisert løk, sylteagurk, tomat, salat og aioli (gluten, egg, sennep)
Caprese, Mozzarealla med tomat rødløk, salat og urtedressing (gluten, melk)
Wraps
Pulledpork med grønnsakjullienne og hoisin (gluten, soya)
Gyros marinert svinestrimler, potetbåter, rødløk, grønt og tzatziki (gluten, melk)
Cæsarsalat med grillet kylling med frisk romanosalat, klassisk Caesar dressing, revet parmesan (gluten, melk, egg, fisk)
Tacokjøttdeig, ost, sursøt rømmedressing, frijoles refritos, rødløk, agurk, mais og salat (gluten, melk)
Vegetar med humus, falafel, rødebønner, agurk og rødløk (gluten)
Ønsker du servering til ditt arrangement?
Kontakt oss gjerne for en hyggelig matprat og motta et uforpliktende tilbud. Vi ser fram til å høre fra deg!