TÅRNET KULTURARENA x OSLO BUSS

29. FEBRUAR SKREVET AV THOMAS


Enkel transport til ditt neste bedriftsarrangement på Tårnet Kulturarena.

Planlegging av det perfekte arrangementet innebærer mange detaljer og ekstra planlegging, men transport trenger ikke å være en av dem. Ved Tårnet Kulturarena har vi tatt skritt for å gjøre reisen til og fra arrangementet så enkel og problemfri som mulig.

Foto: Flåten til Oslo Buss står klar til å frakte deg og dine gjester til Tårnet Kulturarena

Transport trenger ikke være vanskelig

Tom Erik Jensen er daglig leder på Tårnet Kulturarena og godt vant med å håndtere innkommende forespørsler om lokalleie. Et ofte stilt spørsmål er hvordan kunder og gjester enklest organiserer transporten til Tårnet Kulturarena.

- Transport av større grupper krever ofte litt planlegning og kommer i tillegg til alle andre elementer i en vellykket fest, forklarer Tom Erik Jensen.

I tillegg til buss som et åpenbart valg, så er taxi eller t-bane også noen (enkle) alternativer. Men problemet oppstår når gruppene blir store eller man ønsker koordinere en felles transport. Da blir det plutselig en ekstra ting man må planlegge.

- For at kunden skal kunne ha mer fokus på innholdet av arrangementet så tar vi både det praktiske og økonomiske rundt transporten på vegne av våre kunder, avslutter han,

Foto: Google Maps

Visste du at avstanden fra Oslo S til Tårnet Kulturarena er nesten like lang som til Majorstuen?

Løsningen ble et samarbeid med Oslo Buss

- For å møte denne utfordringen har vi inngått et samarbeid med Oslo Buss, som tilbyr skreddersydde transportløsninger for våre kunder. Dette samarbeidet gjør det mulig for oss å organisere transport for store grupper på en effektiv og problemfri måte, og sikrer at alle gjester ankommer arrangementet med komfort og letthet, fortsetter Tom Erik Jensen.

Ved å integrere denne tjenesten løser Tårnet et logistisk problem for sine kunder, i tillegg til at man har valgt et bærekraftig alternativ.

- Dette er bare ett av mange skritt vi tar for å sikre at opplevelsen ved Tårnet Kulturarena er så enkel og inkluderende som mulig, både i planleggingen og gjennomføringen av arrangementet, avslutter Jensen.

Fra Oslo Buss sin side så er Henrik Welhaven positiv til samarbeidet

- Oslo Buss anser samarbeidet med Tårnet Kulturarena som en strategisk mulighet til å styrke bærekraftig og tilgjengelig transportløsninger for bedrifter og deres arrangementer i Oslo. Dette initiativet reflekterer vårt dedikerte engasjement for miljøbevisst transport og vår ambisjon om å gjøre det enkelt for bedrifter å velge grønne reisealternativer for sine ansatte og gjester 

Foto: Oslo Buss

Om Oslo Buss

Oslo Buss har utviklet seg fra å starte med én buss i 2002, til å bli et av Østlandets største busselskaper.

De legger stor vekt på moderne teknologi, gode sjåfører, og ikke minst, en miljøvennlig tilnærming.

Oslo Buss var først i Nord-Europa med en helelektrisk turbuss og sikter mot en 100% utslippsfri flåte innen 2023.

Med 18 topp moderne og miljøvennlige busser i sin flåte – og flere på vei – er de ledende innenfor bærekraftig transport.

Dette gjør dem til en ideell partner for Tårnet Kulturarena, hvor vi sammen sikrer at din reise ikke bare er komfortabel, men også miljøvennlig.


Introduksjonstilbud: Gratis busstransport for større arrangementer

For å feire det nye samarbeidet med Oslo Buss, tilbyr vi nå gratis busstransport for arrangementer med over 200 personer. Dette tilbudet er perfekt for bedriftsarrangementer som Holmenkollstafetten, årets sommerfest eller kick-off.

Kort om kampanjen

  • Om tilbudet: Gratis busstransport for arrangement med 200 pers eller over

  • Om bussene: 55 personer per buss

  • Andre vilkår: Gjelder kun kunder lokalisert i Oslo & omegn

For å benytte dere av tilbudet så fyller dere ut dette skjemaet, og oppgir detaljer om ditt arrangement

Ikke la transport være en hindring for ditt neste store arrangement. Med vår sentrale beliggenhet og samarbeid med Oslo Buss, gjør vi transporten til en del av løsningen. La oss sammen sørge for at din reise til Tårnet blir både enkel og miljøvennlig.


Følg oss for å holde deg oppdatert

Forrige
Forrige

BRYLLUPSPLANLEGGEREN OG TEAMET PÅ TÅRNET